Menu

Beginner’s Guide to Anal Play

0 Comments

Hur du håller din makeup på under sex
https: //www.youtube .com / titta v = sX9hwc_1MYM
 Nybörjarguide för anal spela Köp inte köp billigt, gummi, kemiska föreningar leksaker. Din anus är värde enbart förmodligen den mest lyxiga skapelserna!
Så hur går du informera om du gör eller du inte utan göra , inte mindre än en gång ? Det är inte som kyssande, en aktivitet som vi upptäcker genom experimentering med andra som vi kanske kunde känna och till och med särskilt som.
Liksom själva analen är det nödvändigt att gå långsamt. Det är definitivt att inte säga att rumpa saker inte glädjande för dessa med en vagina båda. Medan du kanske fortfarande vill klitorisstimulering till orgasm när du har anal sex , det kan möjligen ändå verkligen känna mycket trevlig , båda fysiskt och på grund av den intima expertisen det skapar med din följeslagare .
Hur känner du du känner om två fingrar? Tre? Genom denna övning , du får studera massor av vital information sexleksaker du behöver använda senare. Detta är en bummer, men vi skulle vara remiss om vi inte påpeka det.

En nybörjarguide för analsex


Du kan till och med sätta på en plugg inom ledningen så mycket som analspel så att du känner mig mer väldigt när tiden kommer. En fin val är Fun Factory’s Bootie mannequin. Om är du på jakt efter en pålitlig första gången rumpa plugg som kan visa sig vara en daglig del av ditt sex liv, gör detta liten svart silikonleksak. Det är modern , traditionellt och helt kinky. Om du är spelar med en följeslagare / associerad, låt dem dra fingret i -slingan och ta konsekvent kontroll av din erfarenhet .
Detta är inte pittoreska p i v motion. Butt play kräver något lite mer förberedelser, så gå trög .
Being Pegged For The First Time med din partner att du kommer ta hela tiden du behöver . Din tröst är avgörande för glädje. En annan köp du kanske vill behöva till din Amazon-vagn är en hög kvalitet rumpa. Att använda en plugg får den mottagliga följeslagare / associerade som används till känslan att få något av deras röv. Börja sport det medan ha vanligt sex och även du ‘ll börja till affiliate känslan av att vara aktivt aktiverat med samlag något än, du vet, pooping.
Kondomer är starkt fördelaktigt för alla leksaker som kan delas mellan följeslagare. Bondage Spanking PaddlesAnal samleje may ha en gång varit ett betydande tabu, dock det finns 9 75 tum naken kung kuk vibrerande dubbel dildo med sugkopp massor av bevis att under de senaste åren kvinnor och män, raka, gay och bisexuella, utforskar anal sex och ha kul med det.

Smyckenekspert kritiserar basebollspelares kedjor


Om du vill gå tillbaka , använd en barriär liknar en kondom eller handske efter vilken ändra till en samtida en. Använd ett smörjmedel.

Du är en överlägsen och osjälvisk (om rumpa sex är inte i din listning av måste -have sex ) följeslagare / associerat. Anal samlag kräver lite av extra förberedelser, dock förutom det, det är helt enkelt en annan sex agera. Should I Buy a Cheap Vibrator om du kanske är fortfarande diskuterar att komma i linje för detta uttryckliga curler -fartyg eller redan lutar upp den branta backen, här är allt du behöver lära dig om anal sex . Om du är förberedd att lägga i en del förarbeten och gör din analys, har anal samlag möjligheten till att vara en super angenäm handling som, vem är medveten om, möjligen även bli din favorit .
Dessutom inte försöka gå från 0 till 60 till att börja med. Dr. Glickman rekommenderar att du slår på med dina go-to’s, tillhör dig redan vet du vill.
Låt oss vara faktiska, med tanke på forskning vi har sett , det verkar som MYCKET av stipendiater – homosexuell och likadant – kommer att vill vilja ha anal sex i någon ospecificerad tid i framtiden och tunga tips kan också släppas. Men vi kan inte stressa detta tillräckligt – endast gör det ska du verkligen känner redo för det .
Detta metod dina skålar är tomma och det finns INGEN båge inuti dig. Har inte anal samlag vid förstoppning eller efter tunga måltider. Om fortsätter du känner grov, använd kondomer och upprätthålla baby våtservetter i närheten. Många människor är rädd för anal samlag för 2 huvud skäl – oro för båge och smärtsamt obehag från 6 Things To Know Before You Try Anal Sex . Till skillnad från myter känns anal samlag, när genomförs rätt , great och kan leda till kraftfulla orgasmer för vardera män och kvinnor .
Använd den ensam för att lägga till prostataspel i din onani-rutin, med en följeslagare / medarbetare hela förspel, eller till och med sträva det som en vaginal massager. Våra kroppar kan vara olika dock vi kommer alla njuta av hög – slut sex teknik. Det är ett samtal mellan dig och din butthole, men Jag har några rekommendationer åt dig. Du kanske magisk rörelse fugu grön klitorisvibrator med en fjärrkontroll och prickad mjukt silikonskydd behöver köpa din leksak i person på en bra vuxen butik så du eventuellt kan ställa frågor till den utbildade personalen . Om har du inte access till en utmärkt vuxen butik eller är för blyg, lat eller upptagen till besök en tegel- och murbruk butik , du kan köpa en rumpa plugg online.

Nybörjarguiden för Butt Play


  • Kanske är ett finger great , medan en rumpa pluggar den för mycket .
  • Det borde inte vara någon snabb – härd rörelse omedelbart .
  • verkligheten är – den långsammare du flyttar , det extra nöjet du känner .!
  • Fun Factory B Ball Silikon Nybörjare Butt Plug med Jiggle Ball.
  • De psykologiska resultaten att få ett lavemang – som är i huvudsak en påse med ett munstycke som du kunde införa vätska i ändtarmen med, till typ av spola ut området – kan vara som viktigt till glädjande anal samlag eftersom de fysiska de.
  • Det lyckas från top till bottom . < / li>
    Och du är genomförd . Det är verkligen det. Detta är vad du borde göra när du när du dusch ändå , så det är inte en stor affär.
    Låt oss uppmärksamma hur. OK, låt oss prata om något lite tabu – anal sex . Ja, även de två fraserna tillsammans får vissa personer att krypa. Om du och din följeslagare någonsin har nämnt tanken dock kunde aldrig gå alla det bästa sättet där, listas nedan är några tips som kan hjälpa dig