Menu

13 Erogenous Zones — & Exactly How To Enjoy Them

0 Comments

Crotchless Knickers and Panties
https:? //www.youtube.com/watch v = iLHcUwcicsc
 13 Erogenous Zones - & Exactly How To Enjoy Them En kvinna ‘s kropp har så många nycklar som kan få henne att bli vilt, dock effekten av varje en varierar från en lady till en annan. Män i världen, vi vet sexleksaker för damer det skulle bli förvirrande så att du kan avkoda din flicka ‘s fysik, och vi är här för dig med lite styrning !

Manliga sex hormoner


Ändå en annan hyper- känslig område det är hela tiden en utmärkt fantasy för de flesta män . När hanterar den bakre, det är det tillrådligt att ta rätt samtycke dock . Och även när anal sex är inte är tillåtet, något tag i skinkorna, lätt fingerspela och en lite tungvridning är hela tiden på menyn.
Även en lätt tät touch kan försiktigt producera vågor av känsla, säger Chavez. Hon går till och med så långt som att namn dem säkert en av dina mest viktiga samlag organ. “När du suger dem har du verkligen en form love ring vibrators , “säger hon.” Om en partner suger på ett finger och masserar det med tungan, skickar det tecknet till belöningen hjärta av hjärnan mycket som kön . “Få din partner försiktigt kyssa de känsliga fingrarna på fingret idéer , med deras tunga för att rita trög cirklar. Om du i det, försök något svart mesh grenlös halter body stocking uk 8 14 mild sug. För att aktivera det, låt din partner börja genom att massera världen med mild belastning , som kan fungera för att förlänga upphetsning. Bondage AccessoriesLätt massera porerna och huden mellan fingrarna eller ha din partner suga försiktigt och dra i känslig huden med deras mun kommer verkligen härd av vissa stickande känslor, säger Chavez. Vissa anser armhålorna som en erogen zon, trots likhet hos axillaerna (armhålorna) till regelbundet -hårig hud i varje täthet av nerver och hårsäckar.
Det kan tyckas lite gammal stil , men dina läppar kommer alltid vara en av många hetaste erogena zoner för flickor. ”Läpparna är förmodligen de mest upptäckta av alla erogena zoner, och är packade med ett gäng nervändar beläget mycket nära ytan på porer och hud, “säger Morse.” De har fått hundra tillfällen mer än våra fingertoppar. “Även den minsta touch på dina läppar släpper en nöjd rusa av känner -god hormoner till din sinnet som kan påverka dina känslor utöver dina netter områden, förklarar hon. “Använd dina individuella läppar, emalj och tungan för att slicka, knapra och smeka din följeslagare ‘s high och botten läpp, experimenterar med olika mängder belastning , säger Morse. När du kommer upp för luft, förföriskt antydning dispositions för din partner ‘s läppar med dina tumme medan låsning ögonen med dem varefter komma igen till det. Erogena zoner kan också vara kategoriserade efter typen av sexuell respons som de genererar.
Men alla nervändarna på den här platsen gör det till en av de mest erogena komponenterna av hennes kropp . personal hygiene och nibblar på ryggen på knäna kan göra henne loopy! Kom ihåg att ta det okomplicerat här . Eftersom detta område är så känsligt vill du önskar vara mild . Hennes lägre tillbaka kan vara mycket delikat, så det är det rätta stället för att slicka, kyssa, knapra och flippant betar tillsammans med dina naglar!
“Den hela kroppen har erogen potential,” säger Jenni Skyler, doktorsexamen, en certifierad sex terapeut och sexolog och chef för Intimacy Institute i Colorado, Woah, baby .

Skönhet Hur kan yoga förbättra ditt sexliv och de ställningar du bör prova →


En erogen zon är ett utrymme hos människan kropp som har ökat känsligheten, som, när den stimuleras, kanske skapa ett sexuellt svar liknar avkoppling , idéer om sexuella fantasier, sexuell upphetsning och orgasm. De inre låren och bakom knäna har så många nervändar som antänds när de väcks på något sätt. Försök att hitta en bra metod för touch din lady försiktigt i dessa områden för att kunna vända upp värmen. Vissa damer blir faktiskt aktiverade om du flyttar dina armar genom håret och terapeutisk massage deras hårbotten försiktigt. Att röra din flicka på dessa metoder kan släppa tryck och få henne att lossna lite lite för att vara förberedd för samlag eller vidare förspel, som kyssar eller något smutsigt talar .
suspender belts and garters h2> Hur många tum kan en kvinna känna? Vanligtvis är djupet i slidan mellan 3 och 7 tum. Vagina är ett organ som är utformat för att rymma både förlossning och sexuell aktivitet. Men om en kvinna upplever smärta under sex på grund av vad hon uppfattar som en ytlig vagina, bör hon prata med sin läkare.
Insidan och utanför dörrarna av vristarna är känsliga fläckar med många nervändar som motsvarar vidare till en viktig erogena zonerna i kroppen ; vagina, penis, livmoder och prostata. Vissa flickor kan uppleva en orgasm från förlängd kyssar utan könskontakt, vilket kan visas ovanligt , men svart läder uppblåsbar munstol i munnen våra läppar är de mest upptäckt erogent en del av våra kroppar . De innehåller ett enormt antal nervändar som skickar en översvämning av kunskap till våra hjärnor, vilket får oss att känna känns verkligen bra. De är hundra gånger fler känsliga än fingrar.
Detta är det elastiska stycket porer och hud på undersidan av penis, där skaftet möter huvudet . Det är extremt känsligt och det primära startar av orgasmer i individer med peniser. Glans-penis är det som är allmänt känt som toppet.
Både lätt och fastare beröring fungerar fint vid korsningen av fingrarna. Mänskliga fingertoppar är den näst mest känsliga delar i fysik, efter tungan.
Att vara i det bästa sinnestillstånd också påverkar hur du förstår sexuell stimulans, så att koncentrera sig på det som pågår till din fysik är nödvändigt . Forskning om sexuellt liv hos mer än 7000 kvinnor och män mellan åldrarna 50 och nittio i England avslöjar att hälften av män och nästan en tredje av kvinnor 70 år och över var fortfarande sexuellt livligt , med runda en tredje av dessa sexuellt livligt äldre folk som har sexuellt samlag två gånger i månaden eller extra. Cirka två tredjedelar av män och över hälften av kvinnor tyckte att ‘goda sexuella relationer har varit viktiga för underhållet av en förlängd – term förhållande “eller” att vara sexuellt livligt var kroppsligt och psykologiskt nyttigt för äldre individer ”.
När allt kommer omkring, sex är bara attraktivt ska du är i det rätta sinnet -set. “Att upprätta en verklig anslutning tidigare än att få fysisk kommer enbart hjälpa att göra saker varmare inom sovrummet, säger Skyler. ” ft innehåller belastning faktorer som startar upphetsning och de dessutom fylld med nervändar, säger Weedmark.

Beröringen av en annan person ‘s erogena zon är anses vara en handling av fysisk intimitet. Huruvida en person tycker att stimulering i dessa områden är angenäm eller förnärmbar beror på en variation av saker, inklusive deras grad av upphetsning, omständigheterna under vilka det äger rum, kulturellt sammanhang, naturen av kopplingen mellan personer berörda, och privata historiska förflutna.
Din finaste gissa just här är att använda mild smekande beröring, suga försiktigt på hennes bröstvårtor och antagligen till och med använder dina tand för att beta över hennes bröstvårtor. Dessutom är det borde vara noterat att många kvinna är extra känsliga inom areola utrymme runt där bröstvårtan än omedelbart vid spetsen. Hur och platsen du kyssas kan också skapa sexuell upphetsning. Många människor är försiktigt när deras ögonlock, ögonbrynen, tempel, axlar, handflator , armar och hår berörs subtilt båda av fingrarna, handflatorna eller läppar. Sex konsulter avslöjar toppen manliga erogena zoner att flickor borde ta not av på sin associera under samlag.
En ny studie kan ha ett enkelt svar för att förbättra ditt sex liv – helt enkelt få en utmärkt kväll ‘s sömn ( om du är en dam mindre än). En forskning utförd av en team vid University of Michigan Sleep and Circadian Research Laboratory upptäckt flickor aspire odan tank smaragd och 7 ml bubbelglas som får en extra timme av sömn vid nattetid rapporterade större intervall av sexuell lust och hade varit mer mer benägna att ha sex med sina följeslagare. “Håll den mellan dina läppar och suga, bita lätt , sedan virvla försiktigt tungan runda den och ge den en kyss.
 • Ju längre uppmärksamheten kontakten mellan två folk, desto större och djupare intimiteten.
 • A varm kyss eller touch ur dina läppar medan drar tillbaka håret kan bara göra underverk!
 • Bita på läppen kan till och med ge stimulans.
 • “Överallt du är känslig du har potentialen för en erogen zon, säger Skyler, varför massor av flickor upptäck handlederna och porer och hud bakom sina knäskydd för att vara en underskattad erogen zon.
 • Förstärka känslan genom att växla mellan känslig, sensuella kyssar och en djup passionerad makeout.
 • Att förstå erogena zoner är också nödvändigt för individer som upplever minskad sexuell känsla på grund av sjukdom , sjukdom, funktionshinder , skada eller efter kirurgisk procedur för att se till att de kan ändå njuta sexuell njutning och prestanda.
  Många individer är försiktigt när deras ögonlock, ögonbrynen, tempel, axlar, händer , armar och hår är subtilt berörda. Att försiktigt röra eller ströka av dessa zoner stimulerar en partner under förspel och kommer att öka upphetsningen nivå . Dessutom är mild terapeutisk massage eller slag i buken området tillsammans med kyssar eller bara vidrör naveln kan vara en typ typ av stimulering. Tidigare forskning poäng till 2 större hypoteser angående mekanismerna som kontakt kan vara erfaren som erotogen. De första överväganden den kroppen delen till vilken touch är används (erogena zoner) och den andra modaliteten för touch (sensuell kontakt optimalt vid aktivering av C Tactile afferents).
  När din följeslagare har arbetat sin metod hela vägen ner till din överkropp, låt inte dina bröstvårtor svåra alla uppmärksamhet – bröstet har andra erogena zoner att leverera. Specifikt säger Snyder många damer få glädje av att bli berörda mellan sina bröst, ordentligt inom mitt av bröstet . Låt din associera reta den här platsen som de kan reta dig under bältet – som kvarstår i området som omger dina bröst tidigare än någonsin vidrör dina bröstvårtor. Jag tillbringade gott om tid horisontellt i madrass med olika former av vibratorer.
  Att förstå erogena zoner kan vara viktigt för paddles minskade sexuell känsla som ett resultat av sjukdom, sjukdom, funktionshinder , skada eller efter operation för att säkerställa att de kommer